Гласуване в Страсбург за Европейски Парламент 2009

Благодаря на всички, които се отзоваха и дойдоха в Страсбург за да дадат гласа си за тези, които ще защитават интересите им на европейско ниво.

Организацията беше страхотна, служителите в избирателната секция бяха много мили, учтиви и не пестяха сили да оказват персонално помощ на всеки, които се нуждаеше от такава. Нямаше напрежение, нито опити за манипулиране на вота. На всеки поотделно се разясняваха правилата и възможностите за гласуване. Освен това, аз лично бах изключително приятно изненадан от високата избирателна активност и интерес, които предизвикваха дълги опашки пред урната.

 

 

В този ред на мисли искам да благодаря на служителите в Постоянното представителство (ПП) на Република България към Съвета на Европа в гр. Страсбург, Франция за изключителната организация и професионално отношение, което направиха гласуването в секцията приятно и безпроблемно.

 

Вижте малко снимки от мястото на събитието:

Още с наближаването на сградата се виждаше необичайното струпване на хора, в иначе спокойния квартал на Страсбург.

 

В сградата, желаещите да гласуват чакаха търпеливо своя ред… а опашката се увеличаваше.

 

 

Усмихнати служители помагаха на всеки поотделно…

 

 

… а родители показваха на децата си как се гласува.

 

 

В стаята за гласуване всеки един получи инструкции за правилата на вота.

 

 

Въпреки сериозността на изборите за Европейски Парламент 2009, в избирателната секция цареше спокойствие и приятелска атмосфера…

 

 

… но в комбинация с това, се усещаше, че служителите осъзнават отговорността на работата си.

 

 

Комбинацията от всичко това ни направи и изключително щастливи, че подкрепихме фаворитите си.

 

 

А ето и целта…

 

Author:
I'm a marketing and communications guy living in Sofia, Bulgaria. Here you may follow my thoughts and philosophy on life, love, consciousness, some cash, and everyday liberation. And desire. Because everything gets back to desire.
Comments
 • Крайно време е да се научим да поемаме своята отговорност. Една от формите да предявим своето право на избор, да поставим своите претенции и да изискваме, това е да гласуваме. Не може да недоволстваш, без да си направил най-елементарното нещо… да си гласувал. Само когато имаш гражданска позиция, тогава можеш и да изискваш. Горда съм и съм щастлива от това, че поколението на моите деца, има смелостта да изразява гласно своите позиции и да ги отстоява.

 • СтраЗбург.
  Как го измисли това.
  Не се излагай.
  Поздрави от Здразбург.

 • Благодаря за корекцията.

  В интернет се изписва и по двата начина, но наистина си прав, че на български “ss” се произнася като “с”, което прави Страсбург единственото коректно изписване на града.

  Поправих си грешката, благодаря още веднъж за корекцията и се извинявам за неточността.

 • Iskam da popitam kak moga da polu4a adres i telefon na mejdunarodniq syd v страсбург molq za pomosht speshno e!Blagodarq predvaritelno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.